Eğlenceli tanışma partisi

HİTÜ Sungurlu MYO'da tanışma partisi düzenlendi

30 Eylül 2017 Cumartesi 14:46
Eğlenceli tanışma partisi

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri, okula yeni katılan arkadaşları için tanışma partisi düzenledi.

Okul öğrencilerinden Muzaffer Karabağırlı, Berivan Akkuş ve Havva Hayır’ın organize ettiği parti Nişantaşı Düğün Salonunda yapıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Muzaffer Karabağırlı, “Sungurlumuzu sevdirmek adına yeni katılan öğrenci arkadaşlarımız için eğlence programı düzenledik. İlçemiz şirin güzel bir ilçe, kimse yabancılık çekmesin. Biz her zaman yanınızdayız. Bu etkinlikle beraber tanışma, kaynaşma fırsatı bulduk. Bu tür organizasyonlarımız devam edecek inşallah. Eğitim hayatınızda başarılar diliyorum, hoş geldiniz. Partimize destek olanlara teşekkür ederiz.” dedi.


Yerel sanatçı Kini Ömer İncel’in şarkılarıyla renk kattığı gecede, şarkı söyleyip oynayan öğrenciler doyasıya eğlendiler.












 

Son Güncelleme: 30.09.2017 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.