Emniyet Müdürü uğurladı

'Yarınlar Gençlerin Olsun' Projesi devam ediyor

13 Ekim 2017 Cuma 12:00
Emniyet Müdürü uğurladı

Çorum Emniyet Müdürlüğü’nün başlattığı ‘Yarınlar Gençlerin Olsun’ Projesi kapsamında
 40 öğrenci bugün Nevşehir ve Niğde’ye hareket etti.


Kısa adı ÇOGEP olan Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma Destek Programı kapsamında hazırlanan ve dezavantajlı çocuk ve gençler için sosyal koruma ve destek sağlanarak sosyal yaşama dahil edilmelerini, güvenli yaşama dolaylı olarak olumsuz yönde etki eden sosyal yoksunlukların azaltılmasını amaçlayan “Yarınlar Gençlerin Olsun” Projesi sürüyor.

Proje kapsamında, Nevşehir-Niğde gezisi İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullardan tespit edilen 40 Ortaokul öğrencisi ve 4 görevli ile birlikte Nevşehir merkez ve İlçelerinde bulunan tarihi ve turistik yerlere gezi düzenlendi. Gezi heyeti ayrıca, 15 Temmuz Kahramanı Şehit Ömer Halisdemir’in kabrini de ziyaret edip dua okuyacak.

Öğrenciler Emniyet Müdürlüğü karşısından Emniyet Müdürü Murat Kolcu tarafından uğurlandı.










Son Güncelleme: 13.10.2017 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.