Engelli Eğitim Merkezi’ni gördüler

Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileri Çorum Belediyesi Engelli Eğitim...

20 Aralık 2014 Cumartesi 09:48
 Engelli Eğitim Merkezi’ni gördüler


Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileri Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.


Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Şefi Sakine Kılıç ve öğretmenler Sibel Uz ile Nurhan Türkmen’in düzenlediği gezide meslek lisesi öğrencileri; Engelli Eğitim Merkez'ini gezdikten sonra atölyelerde kursiyerlerle birlikte çalışmalara katıldılar.


Hem meslek lisesi öğrencileri, hem de Engelli Eğitim Merkezi öğrencileri açısından son derece verimli geçen ziyaret, öğrenci ve kursiyerler açısından dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinin gelişmesine katkı sağladı.


Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halise Akay, toplumda ve gençlerde engelli bireylere karşı olumlu bakış açısı kazandırılması amacıyla, bu ziyaretlerin bir projeye dönüştürülerek devam edeceğini söyledi.




Son Güncelleme: 20.12.2014 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.