Eren Er öğrencileri Pilav Günü’nde buluştu

Özel Eren Er Dershanesi, TEOG sınavlarında başarı gösterip liselere yerleşen öğrenciler için Pilav Günü düzenledi.

17 Eylül 2014 Çarşamba 14:23
 Eren Er öğrencileri Pilav Günü’nde buluştu


Özel Eren Er Dershanesi, TEOG sınavlarında başarı gösterip liselere yerleşen öğrenciler için Pilav Günü düzenledi.


Dershanede TEOG sınavları için kurs alan, yerleştirme sonuçlarına göre merkezde ve ilçelerde çeşitli liselerde eğitim almaya hak kazanan öğrencileri Pilav Günü’nde bir araya getiren Eren Er Dershanesi, öğrencileriyle birlikte yoğun geçen bir yılın da stresini attı. Öğrenciler lise hayatına başlamadan önce öğretmenleri ve arkadaşlarıyla vedalaşma imkânı buldu.


Bir yılın yorgunluğunu atmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Eren Er Dershanesi Müdürü Menderes Yılmaz, “Bir yıllık yoğun çalışmanın sonucunda çeşitli liselere yerleşen öğrencilerimiz için kez Pilav Günü düzenledik. Bütün öğrencilerimizi görme imkânı bulduğumuz için biz de çok sevinçliyiz. Emeğimizin karşılığını görmenin onurunu yaşadık. Amacımız Pilav Günü’nü geleneksel hale getirip önümüzdeki yıllarda da devam ettirmek.” dedi.


Program sonrasında müzik eşliğinde öğretmenleriyle birlikte gönüllerince eğlenen öğrencilere TEOG sınavlarındaki başarılarını ödüllendirmek adına başarı belgeleri verildi. 




Son Güncelleme: 17.09.2014 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.