Eren Er’in TEOG başarısı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın SBS’nin yerine geçtiğimiz eğitim öğretim yılında uygulamaya koyduğu...

27 Ağustos 2014 Çarşamba 16:43
 Eren Er’in TEOG başarısı


Milli Eğitim Bakanlığı’nın SBS’nin yerine geçtiğimiz eğitim öğretim yılında uygulamaya koyduğu TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı) ya da MOS (Merkezi Ortak Sınavlar) adı altındaki yeni ortaöğretim kurumlarına geçiş sisteminin yerleştirme sonuçları açıklandı.


Eren Er Dersanesi’nde TEOG sınavları için kurs alan 90 öğrenci değişik liselerde okumaya hak kazandı. 4 öğrenci Çorum Fen Lisesi, 1 öğrenci Sosyal Bilimler Lisesi, 7 öğrenci Sağlık Meslek Lisesi, 78 öğrenci de  Başöğretmen Anadolu Lisesi ve  Çorum Anadolu Lisesi olmak üzere merkezdeki Anadolu liselerine yerleşmiş oldu.


Eren Er Dershanesi Müdürü Menderes Yılmaz, kurum olarak her geçen yıl başarılarına yenilerini eklediklerini belirterek, “Bu başarıyı ve haklı gururu bizlere yaşatan bu başarının gerçek kahramanları olan öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz. Emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu ve başarmanın gururunu yaşadılar. Bizleri de bu gurura ortak ettiler. Bizlere her fırsatta güvenlerini esirgemeyen öğrencilerimizi ve bu başarının gerçek sahibi öğrencilerimizin ailelerini, çalışma arkadaşlarım ve öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum.” Dedi.





Son Güncelleme: 27.08.2014 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.