Erkoç Alkan’ı kutladı

Eğitimci Yazar Ethem Erkoç ile Sayıştay Uzman Denetçisi Yaşar Uzun, Hitit Üniversitesi...

03 Ağustos 2015 Pazartesi 11:13
 Erkoç Alkan’ı kutladı


Eğitimci Yazar Ethem Erkoç ile Sayıştay Uzman Denetçisi Yaşar Uzun, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’o ziyaret etti.


Hitit Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre, Çorum’un tanınmış eğitimci ve yazarlarından Ethem Erkoç ile Sayıştay Uzman Denetçisi Yaşar Uzun, Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar dilediler.


Rektör Prof. Dr. Alkan’ı yeniden rektör olarak atanmasından dolayı tebrik eden Erkoç, üniversitenin hızla gelişmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Alkan’a başarılı çalışmalarının devamını diledi.


Üniversiteye her zaman, her vesileyle verdikleri desteklerden ve ziyaretlerinden büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Alkan, Ethem Erkoç’un değerli fikir ve görüşlerini çok önemsediklerini ve bunlardan da yararlandıklarını anlatarak, hocaya desteklerinin devamı dileğiyle teşekkür etti.




Son Güncelleme: 03.08.2015 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165