Fen Lisesi’nde moral yemeği

Çorum Fen Lisesi Okul Aile Birliği, 15 Mart’ta yapılacak YGS öncesi öğrenciler için moral yemeği organize etti.

03 Mart 2015 Salı 10:51
 Fen Lisesi’nde moral yemeği


Çorum Fen Lisesi Okul Aile Birliği, 15 Mart’ta yapılacak YGS öncesi öğrenciler için moral yemeği organize etti.


İkinci Bahar Restoran’da düzenlenen yemeğe Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Kaleycik, okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


Yemekte kısa bir konuşma yapan Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Kaleycik, "Okulumuzun başarıları artarak devam ediyor, bunda en büyük emeği olan okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür ediyorum. Okul idaresi, öğretmen, öğrenci ve veli odaklı bir bütün olarak çalışmaktayız ve  kararlarımızı birlikte vererek başarıya ulaşma yolunda çaba sarf ediyoruz. 3 yıl önce başarı oranı % 40’larda iken bugün % 55’lere gelinmiştir, bu çıta daha da yükselerek devam edecektir. Üzüntüye, heyecana yer yok, gireceğiniz sınav bu güne kadar sizlerin çalışma düzeyini ölçecek sınav. Onun için sizlerden eminim ve başaracaksınız. Zaten 4 yıldır da gecenizi gündüzünüze vererek çalıştınız. Allah bahtınızı açık etsin, başarılar diliyorum.” dedi.


Fen Lisesi Müdürü Vekili Mustafa Yeşil de, okulun her alanda  başarılı olma çabası içinde olduğunu, eğitim öğretim ile sosyal ve sportif faaliyetleri bir arada götürerek başarı yolunda gayret ettiklerini ifade etti. Okulda etüt salonunun hazırlandığı, kurslar, tüm sınıflara yönelik deneme sınavların yapıldığını, yayın ve iletişim kulübüyle gazete çıkardıklarını, sinema kulübüyle kısa film yarışmalarına hazırlanıldığını, sporda satranç ve masa tenisinde dereceler yakaladıklarını belirterek, bu konuda emeğini esirgemeyen ve desteklerini sonuna kadar sunan Okul Aile Birliği’ne teşekkür etti.


Program, 12. sınıf öğrencilerinin sunduğu müzik dinletisi ile sona erdi.



Son Güncelleme: 03.03.2015 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.