‘Gelecek bizimle gelecek’

Hitit Angels robot takımı Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu’nu ziyaret etti.

17 Ekim 2018 Çarşamba 17:33
‘Gelecek bizimle gelecek’

2019 yılında Kanada’da gerçekleştirilecek olan First Robotics Competition (FRC) yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek olan ‘Hitit Angels’ robot takımı Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Musa Akış, Bilim Teknolojileri Öğretmeni ve Takım Mentorü Engin Uzun, öğrenciler Gökçe Ulukaya, Simge Köşkerler hazır bulundu. Ziyaret hakkında bilgi veren Okul Müdürü Musa Akış “Gelecek bizimle gelecek” sloganıyla yola çıkan liseli kızların hedefinin Türkiye ve Çorum’a değer katmak olduğunu belirterek Çorum Belediyesi’nden destek beklediklerini dile getirdi.

Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu ise böylesine güzide bir takımın hem ülke genelinde hem de uluslararası arenada ülkemizi ve Çorum’u temsil edecek olmasının gurur verici olduğunu belirtti.

Bu zamana kadar gençlere imkânlar ölçüsünde destek vermeye çalıştıklarını belirten Yabacıoğlu, “Geçtiğimiz yıl İstanbul’da yapılan First Robotics Competition (FRC) uluslararası robot yarışmasında çeyrek finale yükselme başarısı gösteren ve bu başarıyı elde eden tek kız takımı olan Hitit Angels takımını kutluyorum. 19-22 Ekim tarihleri arasında yine İstanbul’da yapılacak olan sezon finallerinde ise takımımıza başarılar diliyorum. İlimizi özellikle Türkiye’de ve Uluslararası yarışmalarda temsil edecek olması gurur verici. Belediye olarak gençlerimizin her daim yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Kültürel alanda sportif faaliyetlerde ve hayatın her aşamasında insanımıza destek vermeye gayret gösteriyoruz. Bu gençlerimize de imkânlarımız dâhilinde yardımcı olmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Hitit Angels takımı öğrencileri ve öğretmenler Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu’na çiçek ve takımın formasını hediye etti.

Son Güncelleme: 17.10.2018 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165