‘Gencim Geleceğim, Ailemle Güleceğim’e imza

Çorum'da Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Müftülüğü arasında “Gencim Geleceğim, Ailemle Güleceğim” adlı bir projesi başlatıldı.

07 Kasım 2018 Çarşamba 14:06
‘Gencim Geleceğim, Ailemle Güleceğim’e imza

Çorum'da Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Müftülüğü arasında “Gencim Geleceğim, Ailemle Güleceğim” adlı bir projesi başlatıldı.

Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu, Çorum Belediyesi Hayreddin Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kocatepe Ortaokulunda öğrenci ve velilere yönelik çalışmaların yapılacağı projenin protokolü İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve İl Müftü Vekili Abdullah Pamuklu tarafından imzalandı.

İmza töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük: “İl Müftülüğümüz ile birlikte pek çok proje yürüttük. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak olan bu proje ile aile içi iletişimi güçlendirmeyi, ergenlik dönemindeki gençlerin problemlerini en aza indirmeyi, velilere aile olmanın sorumluluklarını hatırlatmayı, sosyal medyayı doğru kullanma bilinci vererek, gençlere değer bilinci kazandırmayı ve sorumluluk bilincini geliştirmeyi hedeflemekteyiz.” Dedi.

“Gencim Geleceğim, Ailemle Güleceğim” adlı projesi ile öğrenci ve velilere rehberlik amacıyla çalışmalar yapılarak öğrencilere değer bilinci, görev ve sorumluluk bilinci kazandırma, iyi insan olma, helal haram bilinci, anne baba hakkı gibi konularda eğitimler verilecek, sohbet ve söyleşiler yapılacak. Zararlı alışkanlıklarla mücadele, televizyon, cep telefonu, internet ve sosyal medya bağımlılığı, şiddetle mücadele gibi konularda seminerler verilecek.

Son Güncelleme: 07.11.2018 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2018-11-07 14:55:35

Kıymetli Eğitimciler ve Din Adamlarımız;
" Ahlak Eğitimi " anlatılarak, izah edilerek verilmez çünkü karşı tarafa tesir etmez bu nedenle Değerler eğitimlerinde, Ahlak eğitiminde mesafe alamıyor geri geri gidiyoruz..
Bizlere ancak Ahlaklı Rol modeller tesir edebilir, Davranış değişikliği de ancak bu yolla sağlanabilir

Avatar
Müdür bey 2018-11-07 15:23:04

Müdür artık projelerle gemi yürümüyor mevzu derin

Avatar
Canikli 2018-11-07 18:13:57

Niçin sadece imam hatipli öğrencilerimize yönelik projeler yapılıyor.Diger öğrencilerimiz üvey evlat mi?Bir İmam Hatipli olarak yadırgıyorum bu tip reklamları.

Avatar
Çorumlu 2018-11-07 20:47:26

Milli Eğitim Müdürü 5 yıldır ailesini Çorum'a getirmiyor. Yani burada yalnız yaşıyor. Aile ile ilgili tavsiyelerde bulunuyor Vay Benim Çorum'mum vay müdür yardımcıları ile küs Vay benim Çorum'mum vay

banner165