Gençler matematiği sevecek

Hitit Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü matematik biliminin...

19 Eylül 2014 Cuma 15:30
 Gençler matematiği sevecek


Hitit Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü matematik biliminin daha fazla sevilip benimsenmesi için ‘Gençlerle Matematiğin Dünyasına Yolculuk’ konulu etkinlik düzenliyor.


Hitit Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, “Gençlerle matematik bilgisinin ve sevgisinin artırılması amacıyla toplumsal sorumluluk ve görev bilinciyle hareket etmekte ve bu çerçevedeki ihtiyaçları göz önünde bulundurmaktadır. Bu bağlamda ‘Başlangıç noktası mutlaka gençlerimiz olmalıdır.’ düsturuyla yola çıkan bölümümüz,   T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında yürütülmekte olan ‘Gençlerle Matematiğin Sihirli Dünyasına Yolculuk’ adlı proje ile Çorum il merkezi ve ilçelerinde eğitim-öğretim görmekte olan lise öğrencilerinin matematik sevgilerinin artırılmasını amaçlamaktadır.


İlçe merkezlerinde eğitim-öğretim gören gençlerin şehir merkezindeki arkadaşlarıyla bir araya gelmeleri, kız öğrencilerin matematik alanında daha fazla desteklenmeleri ve işitme engelli öğrencilerin etkinliklere katılarak kendilerini ifade etme fırsatı bulabilmeleri projemizin temel hedef ve öncelikleri arasında yer almaktadır.” ifadelerine yer verildi.





Son Güncelleme: 19.09.2014 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165