Gençlerden ‘Doğaya Saygı’

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri değerler eğitimi dersi kapsamında...

20 Kasım 2014 Perşembe 17:15
 Gençlerden ‘Doğaya Saygı’


Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri değerler eğitimi dersi kapsamında ‘Doğaya Saygı’ etkinliği gerçekleştirdi.


Etkinlik çerçevesinde onlarca genç pastırma sıcaklarını da fırsat bilip Sıklık Tabiat Parkı'nda birbirinden güzel fotoğraf çekti. Doğaya ve onun korunması gerektiğine dikkat çeken öğrenciler, Gençlik Merkezleri Fotoğraf Kulübü sorumlu öğretmeni Serdar Karaca'nın öğrettiği teknikleri kullanarak, usta fotoğrafçılara taş çıkaracak kareler çekti.


Doğanın insan eli değmemiş halinin özelliğine ve güzelliğine vurgu yapan gençler, daha önce de insana, anne-babaya, trafikteki insanlara saygı konusunda toplumsal duyarlılığı artırmak için çeşitli etkinlikler düzenlemişti. Gençler, Değerler Eğitimi kapsamında çeşitli projeler geliştirerek etkinliklerine devam edeceklerini söyledi. 





Son Güncelleme: 20.11.2014 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.