Gençlere Umre Hediyesi

İllerin tarihini ve kültürünü yakından tanıma fırsatı buluyorlar

23 Ağustos 2017 Çarşamba 00:13
 Gençlere Umre Hediyesi

Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen, yerelde Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezince organize edilen Mavi ve Yeşil Gençlik Kamplarına katılan gençler çeşitli etkinliklerin yanı sıra düzenlenen gezilerle de katılmış olduğu illerin tarihini ve kültürünü yakından tanıma fırsatı buluyor.

Gençlerin serbest zamanlarını; kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen gençlik kampları her yıl olduğu gibi bu yılda dolu dolu geçti.


Birinciye Umre Ziyareti


Ramazan ayına özgü Mavi ve Yeşil Gençlik Kamplarına katılan 8 ilin gençleri arasında yapılan 40 soruluk sınav ve 1 kompozisyon yarışmasında birinci olan Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi üye gençlerinden Abdullah BİÇER Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2017-2018 eğitim öğretim içerisinde gerçekleştirilecek olan Umre ziyaretiyle ödüllendirildi.


Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi tarafından yapılan açıklama da;“Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Kampları Dairesi Başkanlığı vesilesiyle düzenlediği gençlik kampları, gençlerimizi birleştirmesi, bütünleştirmesi ve kardeşlik dokularını kaynaştırması açısından büyük bir işlev üstleniyor. Biz de büyük önem arz eden bu konuya bir nebze katkıda bulunuyorsak ne mutlu bizlere ifadelerinde bulundular.


Son Güncelleme: 23.08.2017 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.