Gerçeği aratmayan tatbikat

Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bugün yangın tatbikatı yapıldı.

28 Haziran 2013 Cuma 18:12


Hastane Yöneticisi Opr. Dr. Musa Zorlu,  2013 yılı afet planı çerçevesinde ilk yardım, kurtarma, yangın, kontrol ve karargah, sosyal yardım, teknik onarım, emniyet ve kılavuz ekipleri oluşturulduğunu söyledi.

Zorlu, Mayıs ayı içerisinde 170 kişiden oluşan ekiplere İl AFAD Müdürlüğü’nün katkılarıyla eğitimler verildiğini kaydetti.

Yangın söndürme tatbikatına Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri destek verdi. Temsili afet durumu nedeniyle hastane binasından yaralılar kurtarıldı. Ambulanslara alınan yaralılar tedavi için başka sağlık kurumuna sevk edildi.

Daha sonra yangın söndürme tatbikatı için önce katı sonra da sıvı maddelerin nasıl söndürülmesi gerektiği uygulamalı anlatıldı.




Son Güncelleme: 29.06.2013 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.