Hafız yetiştirme sınavı yapıldı

‘İmam Hatip Okulları Hafız Yetiştirme ve Akademik Başarıyı Destekleme Programı’ 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Seviye Belirleme Sınavı Yapıldı.

30 Mayıs 2016 Pazartesi 12:17
Hafız yetiştirme sınavı yapıldı

‘İmam Hatip Okulları Hafız Yetiştirme ve Akademik Başarıyı Destekleme Programı’ 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Seviye Belirleme Sınavı Yapıldı.


Milli eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, ‘İmam Hatip Okulları Hafız Yetiştirme ve Akademik Başarıyı Destekleme Programı’ 2016-2017 eğitim öğretim yılı Seviye Belirleme Sınavı pazar günü Danişmend Gazi ve Süheyb-i Rumi İmam Hatip Ortaokullarında yapıldı.


İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük yaptığı açıklamada: “Bu sene İmam Hatip Okulları Hafız Yetiştirme ve Akademik Başarıyı Destekleme Programı kapsamında ilkokullarımıza gerekli duyurular yapılarak, veli izin belgeleriyle birlikte dördüncü sınıf öğrencilerimizin müracaatları kabul edildi. Toplam 475 öğrencimizin katıldığı Seviye Belirleme Sınavı pazar günü Danişmend Gazi ve Süheyb-i Rumi İmam Hatip Ortaokullarımızda gerçekleştirildi. Yine bu yıl kız öğrencilerimizi de programa dahil ettik.  Öğrenci velilerimizin gösterdiği ilgi bizi memnun etti. Sınav sonucuna göre başarılı olan öğrencilerimiz yaz kursuna alınacak ve kursun sonunda yapılacak mülakaatta başarılı olanlar İmam Hatip Ortaokulları Hafızlık sınıfında okumaya hak kazanacaklar.” dedi.

 

Son Güncelleme: 30.05.2016 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.