Hafızlık İHO destan yazdı

Prof. Dr. Hayreddin Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Hafızlık Projesi 5. Sınıf öğrencileri- büyük bir başarıya imza attı

16 Ocak 2018 Salı 15:37
Hafızlık İHO destan yazdı

Bünyesinde 4 ayrı proje uygulayan Çorum Belediyesi Prof. Dr. Hayreddin Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Hafızlık Projesi 5. Sınıf öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı’nın EBA'da yayınladığı deneme sınavında soruların tamamına doğru cevap vererek büyük bir başarıya imza attılar.

EBA’da yayınlanan kazanımlar ve ders içeriklerini çok aktif bir şekilde kullanan 5.sınıf hafızlık öğrencileri, hafızlık çalışmalarının yanı sıra akademik başarı noktasında da göz doldurdular. Akademik başarılarından dolayı okul tarafından ödüllendirilen öğrenciler başarılı olmanın hazzını yaşadılar.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında ilk kez 5. Sınıfa başlayan öğrenciler akademik başarının yanı sıra hafızlık eğitimi de alıyorlar. Çorum için önemli bir kazanım olan Çorum Belediyesi Prof. Dr. Hayreddin Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Hafızlık Projesi Ortaokulu, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında seçerek alacağı yeni öğrencilerini bekliyor.

Son Güncelleme: 17.01.2018 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman bn affan 2018-01-16 21:54:07

MâşaAllah.Allah azze ve celle dünya ve ahirette nice büyük nimetler nasip etsin kardeşlerimize. Allah cc İslamı onların eliyle dünyaya hakim kılsın inşaAllah.bizlere de bu Muazzez İslam davasında son ana kadar koşuşturmayı nasip eylesin inşaAllah. Amin