‘Hayat internet değil’

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Siber suçlar Şube Müdürlüğü personeli, Çorum Teknik ve...

16 Nisan 2014 Çarşamba 09:49
 ‘Hayat internet değil’


Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Siber suçlar Şube Müdürlüğü personeli, Çorum Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde internet kullanımına ilişkin bilgilendirme semineri verdi.

Okul konferans salonunda düzenlenen seminerde Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden Ahmet Özkara, İsmail Maden, Komiser Yardımcısı Yasin Altunok, Baş polis memuru Doğan Akkoç, polis memurları Lütfi Karakoç, Mehmet Diğmen, Büşra Şahin ve Süleyman Sünnetçi ‘Hayatınız İnternet Olmasın’ sloganıyla internet kullanımının faydaları, zararları ve nasıl kullanılması gerektiğiyle ilgili öğrencileri bilgilendirdi.

Seminer sonunda Baş polis memuru Doğan Akkoç, polislik mesleği ve Polis Okulu’na giriş şartları ile ilgili bilgi verdi. Seminer öğrenciler tarafından dikkatle dinlendi.






Son Güncelleme: 16.04.2014 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165