Hemşehrimiz Çorum’da

Halkbank Genel Müdürü hemşehrimiz Osman Arslan, iftar programına katılmak üzere Çorum'a geldi.

24 Mayıs 2018 Perşembe 14:42
Hemşehrimiz Çorum’da

Halkbank Genel Müdürü hemşehrimiz Osman Arslan, Halkbank’ın bu akşam düzenleyeceği iftara katılmak üzere Çorum’a geldi.

Vali Necmeddin Kılıç’ı makamında ziyaret eden Genel Müdür Arslan, Halkbank’ın Köy Okulları öğrencilerine yönelik düzenlediği ‘Çocuklar İster Halkbank Yapar’ etkinlikleri çerçevesinde merkeze Kınık İlkokulu ve Ortaokulu’nda etkinliğe katıldı.

Çorum Valiliği Twetter hesabından yapılan paylaşımda,  Kınık İlkokulu ve Ortaokulu’nda 108 öğrenciye hediye olarak bisikletlerinin Vali Necmeddin Kılıç ve Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan tarafından verildiği belirtilerek, “Halkbank’ın düzenlemiş olduğu bu etkinlikten dolayı Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı böyle mutlu görmek bizleri de ayrıca mutlu etti. Bundan sonrada çocuklarımızın yüzleri gülmeye devam edecek.” Denildi.

Etkinliğe Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve banka yetkilileri katıldı.

Son Güncelleme: 24.05.2018 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165