Her evde kitap okunacak

Sungurlu'da artık her evde kitap okunacak

22 Kasım 2017 Çarşamba 11:42
Her evde kitap okunacak

Sungurlu’da Milli Eğitim Müdürlüğünün hayata geçirdiği ‘Sungurlu Kitap Okuyor” projesi ile öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra evlerde velilerde kitap okuyacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, öğrencilerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla “Sungurlu Kitap Okuyor” projesini başlattıklarını belirterek, “Projemizle birlikte öğrencilerimize verdiğimiz eğitim hizmeti kapsamı daha da genişleyerek evlere ve velilerimize kadar ulaşmaktadır” dedi.

VELİLERE SMS MESAJI

Proje kapsamında evde de saat 20.00 -20.30 arası aile ile birlikte bu okuma etkinliğinin düzenleneceğini belirten Eryiğit, “Bu bağlamda velilerimizin tamamına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bilgilendirme SMS’leri gönderilmiştir. Okunan kitaplar projeyi takip eden öğretmenler tarafından haftalık, okul idaresi tarafından da aylık rapor haline getirilecek ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne sunulacak.

Ayın ve yılın en çok kitap okuyan öğrencilerinin ödüllendirileceği projemizin tüm eğitim camiamıza ve velilerimize fayda sağlamasını ve yeni projeler geliştirme konusundaki heyecanımızın el birliğiyle sürmesini temenni ederiz. Okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize projeye sağladıkları katkı için teşekkür ederiz” dedi.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.