Hitit İzmir’de tanıtıldı

Hitit Üniversitesi İzmir’de 10 farklı lisede öğrenim gören lise son sınıf öğrencilerine tanıtıldı.

15 Nisan 2014 Salı 16:36
 Hitit İzmir’de tanıtıldı


Hitit Üniversitesi İzmir’de 10 farklı lisede öğrenim gören lise son sınıf öğrencilerine tanıtıldı. Tanıtım etkinliklerine üniversite öğretim elemanlarından; Doç. Dr. Şebnem Gülen, Yrd. Doç. Dr. İlknur Tosun Satır, Yrd. Doç. Dr. Sinan Çalışkan, Yrd. Doç. Dr. Öncü Akyıldız, Öğr. Gör. Serkan Tuluk ile Basın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Satı Altıntaş ve Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi personeli Bahriye Kerman katıldı.

Tanıtım etkinliklerinde; üniversite hakkında tanıtıcı bilgiler verilerek Hitit Üniversitesi’nde öğrenci olmak anlatıldı. Tercih edilirliğinin daha da artması için ‘En Özel Devlet Üniversitesi’ sloganıyla ötanıtım yapıldı. Slayt gösterisi eşliğinde yapılan tanıtım, ziyaret edilen lise öğrencileri tarafından yoğun ilgi ile takip edildi.

Üniversite tanıtım etkinliklerine 28-30 Nisan 2014  tarihleri arasında Ankara ile devam edecek.





Son Güncelleme: 15.04.2014 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.