Hitit Vakfı yeniden güçleniyor

Kısa bir süre öncesinde isim değişikliği ile birlikte yeni yönetimini oluşturan Çorum Hitit Vakfı’nın değerlendirme...

14 Nisan 2014 Pazartesi 10:48
 Hitit Vakfı yeniden güçleniyor


Kısa bir süre öncesinde isim değişikliği ile birlikte yeni yönetimini oluşturan Çorum Hitit Vakfı’nın değerlendirme toplantısı yapıldı. Çorum Hitit Vakfı Merkez ile Ankara Şube Yönetim, Danışma ve Denetim Kurulu Üyelerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Vakıf Başkanı Prof. Dr. Reha Metin Alkan, 1986 yılında Çorum Vakfı adıyla kurulan ve Çorum Hitit Vakfı adını alarak yeniden yapılan vakfın, kentin en eski ve köklü eğitim ve kültür vakıflarından birisi olduğunu, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrasında da sadece burs vermek değil, pek çok farklı alanda çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Başlangıcından bu yana, neredeyse 30 yıla yakın bir süredir vakfa her türlü destek veren, emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Rektör Alkan Çorum’da tüm paydaşlarla sosyal, kültürel ve diğer pek çok alanda daha yoğun faaliyetler gerçekleştireceklerini ifade etti.

Üniversitedei gelişmeleri ve gelinen son durumu da değerlendiren Rektör Alkan, üniversitenin kentle oluşturduğu sinerji sonucunda çok hızlı gelişmeler kaydedildiğini, kurulan işbirliği ve güç birliği ile çok daha büyük çalışmaların gerçekleştirileceğinden emin olduğunu kaydetti..

Vali Sabri Başköy ise, vakfın üniversite ile birlikte daha da güçlendiğini belirterek, 28 yıllık vakfın kuruluşundan bu yana emeği geçenlere teşekkür etti. Üniversitede yaşanan gelişmelerin Çorum için çok önemli ve mutluluk verici olduğunun altını çizen Vali Başköy, üniversiteye Vilayet olarak tüm ilgili taraflarla birlikte katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade etti. Günümüzde birbirine destek olan kurumların, kişilerin daha iyi yol kat ettiğini belirten Başköy, üniversitede oluşan ciddi iş birliktelikleri sonucunda, güzel çalışmalar ortaya çıktığını belirterek, başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.






Son Güncelleme: 14.04.2014 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
19 gerçek 2014-04-14 18:41:55

başda sayın valime rektör hocamıza belediye başkan yardımcımıza emeği geçenlere teşekürler ederim

banner165