Hitit’i Başkent’te tanıttık

Hitit Üniversitesi tanıtım etkinlikleri kapsamında 7-8 Kasım 2013 tarihlerinde düzenlenen “Educaturk Ankara Yükseköğretim...

12 Kasım 2013 Salı 12:19
 Hitit’i Başkent’te tanıttık


Hitit Üniversitesi tanıtım etkinlikleri kapsamında 7-8 Kasım 2013 tarihlerinde düzenlenen “Educaturk Ankara Yükseköğretim Fuarı”na katıldı. Fuaera Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Cengiz Bağcı, İskilip Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi M. Erol Çalmaz, Sağlık Yüksekokulu’ndan Arş. Gör. Emel Okur  ve Halkla İlişkiler personeli Satı Altıntaş katıldı.

Her yıl yenilenen tanıtım materyalleri ve stant tasarımıyla katıldığı tanıtım etkinliklerinde ziyaretçilerin dikkatlerini çeken üniversite, Ankara’da gerçekleştirilen eğitim  fuarında da öğrencilerin ve rehber öğretmenlerin ilgi odağı haline geldi. 

Düzenlenen eğitim fuarında birçok vakıf ve devlet üniversitesi yer alırken, standı ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere üniversite hakkında tanıtıcı bilgiler verildi.

Üniversite tanıtım etkinlikleri 18-19 Kasım 2013 tarihlerinde Bursa’da düzenlenecek olan eğitim fuarı ile devam edecek.





Son Güncelleme: 12.11.2013 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.