Hitit’in yeni eğitim komisyonu

Hitit Üniversitesi’nin yeni Eğitim Komisyonu Üyeleri belirlendi.

08 Ekim 2015 Perşembe 15:01
 Hitit’in yeni eğitim komisyonu


Hitit Üniversitesi’nin yeni Eğitim Komisyonu Üyeleri belirlendi.

Üniversite Senatosu’nda kısa süre önce kabul Hitit Üniversitesi Eğitim Komisyonu Yönergesi ile  Eğitim Komisyonu’nun oluşumu ve çalışma esasları belirlendi. Daha önceki uygulamada, Fakültelerden Tıp Fakültesi’nin bu komisyonda üyesi bulunmuyordu. Enstitüleri temsilen bir ve MYO’ları temsilen de bir üye komisyon çalışmalarında yer alıyordu. Uygulamaya konan yönerge ile komisyon üyelerinin Rektör Yardımcısı ile eğitim-öğretim faaliyeti bulunan Fakülte ve Yüksekokulların her birinden bir, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitülerinden birer, merkezdeki Meslek Yüksekokullarını temsilen bir ve ilçelerdeki Meslek Yüksekokullarını temsilen de bir öğretim üyesinden oluşması sağlandı.. Böylece daha fazla birimin temsilcisinin komisyona katılımı sağlandı.

Yönerge ile görev ve sorumlulukları, çalışma ilke ve alanları belirlenen komisyon üyeleri, ilk toplantısını 07 Ekim 2015 tarihinde Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. Gündemde yer alan Hitit Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği, Meslek Hastalıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği taslağı, Arıcılık ve Arıcılık Ürünleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği taslağı, Karadeniz Arkeolojisi Araştırma ve Uygulama Merkezi Yönetmeliği üzerinde yapılması öngörülen değişiklikler ele alındı.


Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından yeni eğitim komisyonu yönergenin uygulamaya konmasıyla üyelerinin tamamı değiştirilen görevlendirilmesi yapılan eğitim komisyonunun yeni üyeleri şöyle:

1-           Prof. Dr. Mustafa BIYIK

2-            Prof. Dr. Mete DOLAPÇI

3-            Prof. Dr. Menderes SUİÇMEZ

4-            Doç. Dr. Sabiha KILIÇ

5-            Doç. Dr. Kazım Savaş BAHÇECİ

6-            Yrd. Doç. Dr. Hümeyra KARABIYIK

7-            Yrd. Doç. Dr. Metin UÇAR

8-            Yrd. Doç. Dr. Öncü AKYILDIZ

9-            Yrd. Doç. Dr. Yetkin Utku KAMUK

10-         Yrd. Doç. Dr. Gülay YILMAZEL

11-         Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tolga ÇIRAK

Son Güncelleme: 08.10.2015 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.