HİTÜ Hatıra Ormanı fidanlanıyor

Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan'ın da katılımı ile 35 dönemlik HİTÜ Hatıra Ormanı'na fidan dikildi.

09 Kasım 2017 Perşembe 12:07
HİTÜ Hatıra Ormanı fidanlanıyor

Hitit Üniversitesi’nin  kuruluşunun 10. yılı dolayısıyla Orman İşletme Müdürlüğü’nün katkılarıyla Kuruçay Köyü mevkiinde 35 dönümlük bir alanda oluşturulan hatıra ormanına fidan dikmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıldan bu yana ağaçlandırma çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, oluşturulan hatıra ormanının ilk etabında tüm akademik ve idari personel adına dikilen fidanların koordinatlarının belirlendiği özel bir belge verildiğini belirterek, bu uygulamanın aralarına katılan her bir personel için devam edeceğini ifade etti.

Alkan, “Başlattığımız geleceğe dönük çalışmamızla inşallah güzel bir orman ortaya çıkmasına vesile oluruz. İnşallah daha güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız. Orman İşletme Müdürlüğüne 10. Yıl Hatıra Ormanının oluşturulmasındaki katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.