HİTÜ'de kayıtlar başlıyor

Hitit Üniversitesi ek yerleştirme ile gelecek öğrencilere kayıt uyarısında bulundu

13 Eylül 2017 Çarşamba 08:47
HİTÜ'de kayıtlar başlıyor
 
Çorum Hitit Üniversitesi açıklanan ek yerleştirme sonrasında üniversite öğrencilerine kayıt uyarısında bulundu.

Üniversiteden yapılan duyuruda 2017-ÖSYS Ek Yerleştirme işlemlerinin tamamlandığı belirtilerek,  ek yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin 
https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklandığı bildirildi. Adayların, Ek Yerleştirme sonuçlarını yukarıda belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekleri hatırlatılarak  kayıt işlemlerinin de bugünden itibaren başladığı duyuruldu. Açıklamanın devamında,  “2017-2018 eğitim-öğretim yılında ÖSYS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri üniversiteler tarafından 13-19 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıt hakkı kazanan adayların, kayıt süresi içerisinde ilgili üniversitelere bizzat başvurmaları zorunludur. Bu süre içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir. Kayıt işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi, 2017-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunda yer almaktadır.” denildi. 



Son Güncelleme: 13.09.2017 08:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165