HİTÜ’den ulaşım hizmeti

HİTÜ'de kayıt heyecanı yaşanıyor

16 Ağustos 2017 Çarşamba 12:03
HİTÜ’den ulaşım hizmeti

Hitit Üniversitesi’nde e-devlet üzerinden kayıtlar bugün, şahsen başvurularak yapılan kayıtlar ise 18 Ağustos’ta sona erecek.


2006 yılında kurulan ve 11 yılı aşkın sürede yaklaşık 17 bin 500 öğrenciye ulaşan üniversitede ÖSYS sonuçlarının açıklanmasının ardından kayıt heyecanı devam ediyor.


Hitit Üniversitesi'ni kazanan öğrencilerin 11-16 Ağustos tarihleri arasında e-devlet üzerinden yaptıracakları elektronik kayıt süresi bugün sona eriyor.


Kayıtlarını e-devlet üzerinden yapamayan öğrenciler ise lise diplomaları veya geçici mezuniyet belgelerinin aslı ve nüfus cüzdanları ile 18 Ağustos 2017 tarihine kadar Hitit Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Kayıt Kabul Bürosu'na gelerek kayıt işlemini yapabilecek.


KAYIT MERKEZİNE ULAŞIM


Yüz yüze kaydı tercih eden öğrenciler için kayıt merkezine ulaşımlarının sağlanmasına yönelik  şehirlerarası terminal ile Saat Kulesi civarında bilgilendirme noktaları ve her saat başı ring servisi uygulaması sürüyor.


YOĞUNLUK YAŞANMIYOR


Kayıtların elektronik ortamdan yapılabilmesinden dolayı kayıt bürosunda yoğunluk yaşanmıyor.

Son Güncelleme: 16.08.2017 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.