İki akademisyen unvan yükseltti

Akademik unvan yükselten iki öğretim üyesi cübbe giydi

12 Ekim 2017 Perşembe 18:08
İki akademisyen unvan yükseltti

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından unvanı yükselen ve ataması yapılan akademik personele cübbeleri giydirildi.

Üniversitede Profesör unvanına yükselen Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Güngüneş’e ve Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalına ataması yapılan Doç. Dr. Fatmagül Başarslan’a Doçent cübbesi Rektör Alkan tarafından giydirildi.

2011 yılında akademik personel sayısı 16 Profesör, 20 Doçent ve 77 Yardımcı Doçent sayısı 349 iken, şu an itibarıyla öğretim üyesi sayısı 49 Profesör, 51 Doçent ve 195 Yardımcı Doçent olmak üzere 295’e, toplam öğretim elemanı sayısı ise 694’e ulaştı.








Son Güncelleme: 12.10.2017 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165