İki okul binası tamam

Merkez ve İskilip’te iki ayrı okulun geçici kabulü yapıldı.

01 Ağustos 2018 Çarşamba 13:14
İki okul binası tamam

Merkez ve İskilip’te iki ayrı okulun geçici kabulü yapıldı.

Valilik’ten yapılan açıklamaya göre, Mimar Sinan Mahallesi'nde yapımı tamamlanarak geçici kabulü yapılan 32 derslikli Mimar Sinan Anadolu Lisesi ve Spor Salonu 2018-2019 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek. Söz konusu okula Öğretmen Mukadder Akaydın Anadolu Lisesi taşınmıştı.

Öğretmen Mukadder Akaydın Anadolu Lisesinden boşalan binaya Bakanlığı'nın tekli eğitime geçiş stratejisi doğrultusunda ikili eğitim yapan Mimar Sinan İlkokulu taşınarak tekli eğitime geçmesi sağlanacak.

Bu arada yapımı tamamlanarak geçici kabulü yapılan İskilip 16 Derslikli İmam Hatip Ortaokuluna müstakil binası olmayan İskilip Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İskilip İmam Hatip Ortaokulunun taşındı. Okul 2018-2019 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek.

Son Güncelleme: 01.08.2018 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yazık 2018-08-01 14:52:33

yeter ya heryere imam hatip yapmak zorundamısınız. bu okulardan mezun olanların üniversiteyi kazanma oranlarına bakın.bu ülkeyi ileriye götürecek fen lisesi ve bunun benzeri okullardır.ihtiyaca göre imam hatip açın. önce ahlaklı nesil yetiştirin

Avatar
Yusuf 2018-08-01 20:29:39

1-Her yere imam hatip yapılmıyor.
2- her istediğiniz yere de fen lisesi alamıyorsunuz.
3- fen lisesi memleketi ileri götürür imam hatip geri götürür diye bir kaide yok.önemli olan eğitim kalitesi.genel olarak Türkiye'de eğitim kalitesi düşük.
4- istemiyorsan imam hatipte okumazsın, çoluğun çocuğun varsa okutmazsın olur biter, bu imam hatip allerjisi niye?