İki önemli okul ihale ediliyor

RAM için başlangıç ödeneği

22 Temmuz 2014 Salı 15:45
İki önemli okul ihale ediliyor

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Plan Bütçe Komisyon Üyesi Cahit Bağcı, Rehberlik Araştırma Merkezi Hizmet Binası ile Özel Eğitim Okulu ihalesinin yapılması için başlangıç ödeneğinin gönderildiğini, ayrıca bazı okullara onarım ödeneği sağlandığını bildirdi.


Yapımı tamamlanan okulların tefrişat ve donatım ödeneği ile bazı ilkokul ve ortaokulların küçük onarımları için ödenek talep edildiğini hatırlatan Bağcı, donatım ödeneğinin 5 gün sonra Çorum’a gönderildiğini, onarım ödeneklerinin temin edilerek İl Özel İdare’ye aktarıldığını duyurdu.


Bağcı’nın verdiği bilgiye göre, bazı okulların yaz döneminde kısmi onarım ve tadilatları ile bakımları için Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin ile yapılan görüşme sonrası talep edilen ödenek toplam 1.117.500 TL olarak okulların onarım giderleri için İl Özel İdare Müdürlüğü’ne gönderildi. Bu çerçevede; ilkokulların küçük onarım giderleri i için toplam 86.000 TL, ortaokulların küçük onarım giderleri için 200.000 TL, Mesleki ve Teknik Eğitim Okulları onarımı için 235.000 TL tahsis edildi.


RAM ve Özel Eğitim Okulu


Gülabibey Mahallesi’nde eski bir binada faaliyet gösteren Çorum Rehberlik Araştırma Merkezi’nin (RAM) yeniden yapımı için ihale başlangıç ödeneği olarak 400.000 TL ve Çorum Özel Eğitim Okulu yapımı için ise 122.000 TL ödenek gönderildi. Yeni RAM ve Özel Eğitim Okulu Ulukavak Mahallesi Köroğlu Camii yanında işaretli eğitim alanına yapılacak.








Son Güncelleme: 22.07.2014 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165