İlahiyat kampüse taşınıyor

Mimar Sinan Mihallesi'nde bulunan İlahiyat Fakültesi yeni öğretim sezonunda Kuzey Kampüs'teki yeni binasına taşınacak.

26 Temmuz 2018 Perşembe 14:36
İlahiyat kampüse taşınıyor

Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsü’nde bulunan İlahiyat Fakültesi binası tamamlandı.

Edindiğimiz bilgiye göre, Kuzey Kampüs’te 1. Etapta yer alan ilahiyat Fakültesi binası bitti. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, merkezi Yemekhane, yer altı galerileri son aşamaya geldi. Kampüste halen beton köprü asfalt serimi yapılıyor.

Mimar Sinan Mahallesi’nde öğretim faaliyetlerini sürdüren İlahiyat Fakültesi’nin bu yıl eğitim sezonunda Kuzey Kampüs’teki yeni binasında eğitime başlayacağı öğrenildi.

ETÜD PROJE AŞAMASINDA OLANLAR

Kuzey Kampüs’te Oğuzlar Su Sporları Merkezi, cami, Kültür Kongre Merkezi, yeraltı katlı otoparklar, Mühendislik Fakültesi, merkez kütüphane, kreş, öğrenci merkezi ve öğrenci yurtları, enstitü binası, Spor Bilimleri kantini ve ges sistemlerinin ise etüt proje çalışmalarının devam ettiğini açıkladı

Son Güncelleme: 26.07.2018 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.