İleri Sürüş Teknikleri Semineri

Hitit Otomobil ve Motor Sporları Kulübü (HİTOK) Yönetimi Hitit Ünüversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan'ı...

24 Kasım 2014 Pazartesi 17:09
 İleri Sürüş Teknikleri Semineri


Hitit Otomobil ve Motor Sporları Kulübü (HİTOK) Yönetimi Hitit Ünüversitesi  Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan'ı makamında ziyaret etti.  Ziyarete HİTOK Onursal Başkanı Hikmet Burhanoğlu , HİTOK Başkanı Mehmet Özenç , Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Ege Ertan Eliaçık ve Kulüp Üyesi Kübra Müge Daldal katıldı.


Burada konuşan HİTOK Başkanı Özenç, geç kalınmış bir ziyaret olduğunu belirtti. Kulüp ile üniversitenin çok daha önceden bir araya gelerek karşılıklı fikir alış verişinde bulunması ve Çorum için ortak organizasyonlara imza atması gerektiğini dile getiren Özenç  ‘’HİTOK 12 yıldır aralıksız , kazasız belasız motor sporlarının branşları olan oto drag , slalom, Off Road , Motokross ve Foto Ralli organizasyonlarını başarı ile gerçekleştiriyor . TOSFED'in Türkiye genelinde Oto Drag lisansı verdiği üç kulüpten biri olan HİTOK her yıl federasyon tarafından başarılı organizasyonları için ödüllendirilen bir kulüptür. Bu çerçevede HİTOK ile HİTİT Üniversitesi ortak faaliyetler gerçekleştirebilir. Gerek bölgede gerekse Çorum'da Hitit Ünüversitesi öğrencilerinin de katılım ve destekleri ile ulusal çapta organizasyonlar yaparak Çorum ilinin ismini başarılı bir şekilde ülkede duyulmasını sağlayabilir. Bu organizasyonlar ile ülke genelinde ünüversite tercihi yapacak öğrenciler Çorum'u ve HİTİT Üniversitesini tercih etmek için bir nedene daha sahip olabilirler. ‘’dedi.


HİTOK Başkanı Özenç ;  Rektör Alkan'a kulübün kuruluşu, faaliyetleri, bugüne kadar gerçekleştirilen motor sporları faaliyetleri hakkında bilgi verirken ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alkan da HİTOK'u medyadan takip ettiğini , başarılı organizasyonlarını izlediğini ve bu organizasyonları üniversite işbirliği içerisinde gerekli mevzuata uygun bir biçimde yapabileceklerini , Çorum için kendilerine düşen her vazifeyi seve seve gerçekleştireceklerini belirtti. 90’a yakın bünyelerinde öğrenci kulüplerinin olduğunu belirten Rektör Alkan, üniversite olarak farkındalığı arttırmak adına her türlü faaliyete yardımcı olacaklarını kaydetti.

HİTOK Yönetimi ve Rektör Alkan bu organizasyonlardan ilkini önümüzdeki ay içerisinde ‘’İleri Sürüş Teknikleri Semineri'' ile gerçekleştirmek için bir çalışma yapılabileceğin ifade etti.



Son Güncelleme: 24.11.2014 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.