İnönü Anadolu’nun başarısı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Gençlik Merkezleri arasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Türk Müziği...

29 Ekim 2014 Çarşamba 12:03
 İnönü Anadolu’nun başarısı


Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Gençlik Merkezleri arasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Türk Müziği yarışmasına müzik öğretmenleri Demet Uysal'ın teşvikleriyle katılan İnönü Anadolu Lisesi öğrencilerinden İrem Balaban 1., Demet Akpınar 2. ve Ebru Gül Çağla 3. oldu.


Samsun’da düzenlenen Türk Müziği Bölge Birinciliği yarışmasında da İrem Balaban hem Çorum’un hem de İnönü Anadolu Lisesi'nin gururu oldu.


Samsun'dan ikinci olarak dönen İrem Balaban ve ildeki yarışmada ikinci ve üçüncü olan öğrencilere ödül verildi. İkinci olan Demet Akpınar'a okul Başmüdür Yardımcısı Mustafa Eker ödülünü verirken üçüncü olan öğrenci Ebru Gül Çağla’ya Müdür Yardımcısı Özcan Çakmak ödülünü verdi.


Bölge ikincisi İrem Balaban’a ödülünü veren Okul Müdürü Recep Özcan, öğrencisini başarılarından dolayı kutladı, kendilerine böyle bir gurur yaşattığı için teşekkür edip tüm öğrencilerinin başarılarını temenni ettiklerini söyledi.




Son Güncelleme: 29.10.2014 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.