İskilip MYO'yu konuştular

İskilipli yöneticiler Rektörü ziyaret etti

24 Eylül 2017 Pazar 10:50
İskilip MYO'yu konuştular

İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş ve Belediye Başkanı Recep Çatma, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

İskilip Meslek Yüksekokulunun mevcut durumu hakkında genel değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede; İskilip Kaymakamlığı’nın desteği, Belediye Başkanlığı’nın öncülüğünde İskilip Yükseköğretim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yapılan Meslek Yüksekokulu ek binası ile ilgili izleyen yıllarda gerçekleştirilecek çalışmalar ele alındı.

Üniversitenin tüm birimlerinde olduğu gibi ilçelerdeki Meslek Yüksekokullarında da başlatılan çalışmalar sonucunda önemli gelişmeler kaydedildiğini belirten Rektör Alkan, yaşanan bu gelişmelerle birlikte fiziki şartların arttırılmasının yakalanan büyüme ivmesine önemli ölçüde katkı sağlayacağını vurguladı.


Bu çerçevede İskilip Meslek Yüksekokulu için yapılan ek binanın hem üniversite hem de ilçe adına önem arz ettiğini belirten Alkan, sürecin ilerlemesindeki desteklerinden dolayı başta milletvekilleri olmak üzere İskilip Kaymakamlığına, İskilip Belediye Başkanlığına, Yükseköğretim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile tüm hayırseverlere teşekkür etti.










Son Güncelleme: 24.09.2017 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.