İtalya’da eğitim aldılar

Çorum Hitit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tokat ile Sivas Otelcilik ve Turizm Meslek Liseleri tarafından...

26 Ocak 2015 Pazartesi 13:52
 İtalya’da eğitim aldılar


Çorum Hitit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tokat ile Sivas Otelcilik ve Turizm Meslek Liseleri tarafından ortaklaşa yürütülen ‘Genç Turizmcilerin Avrupa Deneyimleri’ isimli 2014 LDV Projesi tamamlandı. 


64 bin 692 Euro bütçeli Hayat Boyu Öğrenme Programı Leonardoda Vinci Hareketlilik Projeleri kapsamında İtalya’ya giderek uygulamalı eğitim gören öğrencilere belgeleri, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük tarafından verildi.


Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen törende; projede yer alarak Avrupa deneyimleri edinen öğrencileri kutlayan Büyük, öğrencilere izlenimlerini sorup değerlendirmelerde bulundu.


Proje kapsamında Hitit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 10 öğrenci ve 2 öğretmen 10-17 Mayıs 2014 tarihleri arasında Kuşadası Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde dil kursu aldılar. 18 Mayıs – 6 Haziran 2014 tarihleri arasında İtalya’ya giden ekip üç haftalık süre içerisinde, Uluslararası ön büro, servis ve mutfak hizmetlerini yerinde görüp bu konularda uygulamalı eğitimler aldılar. Öğrenciler, hizmet usulleri ve günümüzdeki kullanım alanları gibi konularda da mesleki deneyimlerine bir de Avrupa düzeyinde araştırma yaparak sentez oluşturulması ve bu konularda meydana gelen yenilikleri yakından takip etme imkânı elde ettiler.




Son Güncelleme: 26.01.2015 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.