Karacif’ten ek yerleştirme açıklaması

Karacif, "Ek yerleştirme tercihi yapacak öğrencilerimizi yüksekokulumuz bölümlerine bekliyoruz" dedi.

23 Ağustos 2017 Çarşamba 09:09
 Karacif’ten ek yerleştirme açıklaması


Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, "Ek yerleştirme tercihi yapacak öğrencilerimizi yüksekokulumuz bölümlerine bekliyoruz" dedi.

Öğrencilerin neden Sungurlu Meslek Yüksekokulu'nu tercih etmeleri gerektiğini açıklayan Karacif, "Ek yerleştirme ile gelen öğrencilere yemek bursu, Ek yerleştirme ile gelen en yüksek puanlı öğrencilere
 yarı zamanlı çalışma bursu (300 TL), Yurtdışı Staj (Erasmus), Yurtdışı Dönemlik Eğitim (Erasmus), Yurtiçi ve Yurtdışı Bilimsel Etkinliklere Katılım Desteği, Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile Fakültelere Geçiş, Çift Ana Dal (İki Farklı Program Diploması) ve Yan Dal Sertifikası, Ankara-Samsun Karayolu kenarında, Çorum’a 70 km, Ankara’ya 170 km mesafede Çorum’un en büyük ilçesinde eğitim, Kredi Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu, Kredi Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu (2018’de açılacak), Özel Kız Öğrenci ve Erkek Öğrenci Yurtları, Deneyimli Akademik Personel" olarak sıraladı.

Sungurlu Meslek Yüksek Okulu'nda bulunan bölümleri sıralayan Karacif, Bölümlerimiz; "Bilgisayar Programcılığı, Dış Ticaret, İşletme Yönetimi, Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Çocuk Gelişimi ve Fizyoterapi" ifadelerini kullandı.


 

Son Güncelleme: 23.08.2017 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165