Kargı’nın eğitimini konuştular

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Kargı Milli Eğitim...

22 Ağustos 2015 Cumartesi 11:26
 Kargı’nın eğitimini konuştular


Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Kargı Milli Eğitim Müdürü Metin Küçükaydın'ı makamında ziyaret ettiler.


Yeni eğitim ve öğretim yılında yapılacak yenilikler ve okulların ihtiyaçlarının görüşülerek bilgi alışverişi yapılan ziyarette konuşan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, “İlçemiz öğrencilerinin yeni eğitim ve öğretim yılında da başarılarına başarı katacaklarına inanıyorum. Okullarımızın ihtiyaçlarını elimizden geldiği kadar karşılıyoruz ve karşılamaya devam edeceğiz. Yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dilerim.” dedi.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Küçükaydın ise, “Yeni eğitim ve öğretim yılı hazırlık çalışmalarımızda, bizleri yalnız bırakmayarak destek veren başkanlarımıza çok teşekkür ederim.” dedi. (Kargı-Havadis)



Son Güncelleme: 22.08.2015 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.