Karne hediyesi kitap oldu

Sungurlu'da yarıyıl tatiline giren çocukların hediyesi kitap oldu. Kaymakam Mitat Gözen 'bol bol dinlenin' tavsiyesinde bulundu

19 Ocak 2018 Cuma 16:56
Karne hediyesi kitap oldu

Türkiye genelinde olduğu gibi Sungurlu’da da ilk ve ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören 8 bin 655 öğrenci karne alarak 15 günlük yarıyıl tatiline girdi.

Kaymakam Mitat Gözen, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit Demirşeyh köyü Muhtarı Salih Büyükgüllü ile birlikte Demirşeyh Köyü ilkokulu ve ortaokulu öğrencilerinin karne heyecanına ortak oldular.

Kaymakam Mitat Gözen karne dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, “Bizlerin asla unutamadığı anlardan birisi de karne aldığımız günlerdir. Demirşeyh köyünde öğrencilerimizin bu mutlu günlerinde onlarla beraber olmak, onların sevinçlerini, mutluluklarını gözlerinde görüyor olmak bizlere de ayrı bir mutluluk verdi" dedi.

Karne dağıtım töreninde sınıflarında birinci olan öğrencilere kitap hediye eden Kaymakam Gözen, öğrencilere iki haftalık tatillerinde bol bol dinlenmelerini tavsiye etti.

İlçede 2017-2018 eğitim öğretim yılını tamamlayan öğrencilerin, yarıyıl tatiline girdiğini belirten Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Eryiğit, "İlçemizde karnelerini alarak öğrenciler yarıyıl tatiline girdi. İlçemizde görev yapan eğitim ailesi olarak öğrencilerimiz için güzel çalışmalarla dolu bir dönemi geride bıraktık. Bu süreçte fedakarca görev yapan meslektaşlarıma teşekkür ederim. Bütün eğitim faaliyetlerimizde olduğu gibi Demirşeyh köyünde düzenlediğimiz karne töreninde de bizi yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamımız Sayın Mitat Gözen´e şükranlarımı sunarım. Öğrencilerimize, aileleri ve sevdikleriyle güzel bir tatil geçirmelerini dilerim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.