Karşıyaka minikleri doyasıya eğlendi

Çorum Merkez Karşıyaka Anaokulu, okul öncesi eğitim şenliği düzenledi.

30 Mayıs 2015 Cumartesi 13:07
 Karşıyaka minikleri doyasıya eğlendi


Çorum Merkez Karşıyaka Anaokulu, okul öncesi eğitim şenliği düzenledi.


Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli Parkı'nda düzenlenen şenlik; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yahya Çoban, Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet İnan, Arslan Arslan, çok sayıda okul müdürü, öğretmenler, anaokulu velileri ve semt halkının katılımları ile gerçekleştirildi.


Anaokulu öğretmeni Sümeyya Kurt’un sunumunu yaptığı şenlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.


Karşıyaka Anaokulu miniklerinin, öğretmenleri Pınar Akbaş ve Zehra Bulut önderliğinde hazırladıkları Çorum yöresine ait halk oyunları ve Ege yöresine ait Harmandalı gösterisi büyük beğeni topladı.


STANTLAR İLGİ GÖRDÜ


Okul öncesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği şenlikte çocuklar, Kostüm oluşturma, başlık (taç) oluşturma, Fen etkinlikleri, yüz boyama, el baskısı standı gibi çeşitli stantlarda oluşturulan etkinliklere büyük ilgi gösterdiler. Çöp poşetlerinden palyaço kostümü oluşturup, palyaço başlıkları yapan çocuklar yüz boyama etkinlikleriyle neşelerine neşe kattılar.


SANAT SOKAĞI VELİLERİ GURURLANDIRDI


Minik öğrencilerin dönem boyunca yaptıkları etkinliklerden oluşturulan" Sanat Sokağı" oldukça beğeni topladı.


Güzel Sanatlar Lisesi pop müzik grubu, öğretmenleri Devrim Şehitoğlu ekşiliğinde izleyicilere müzik ziyafeti verdi.


CADININ ELMALARI KAPIŞILDI


Şenliğe katılanlara Pamuk Prenses ve Cadı eşliğinde dağıtılan elma ve pamuk şeker oldukça ilgi gördü. Ayrıca çok sayıda animatör eşliğinde çocuklar çeşitli oyun ve danslarla eğlenceye doydular.


HERKES EĞLENCEYE  KATILDI


Karşıyaka anaokulunun hazırlamış olduğu Okul öncesi Eğitim Şenliğine semt sakinleri de büyük ilgi gösterdi. Penguen dansı ve çeşitli halaylarla şenliğe renk kattılar. Çocukların doyasıya eğlendiği şenlik şapka ve balon dağıtımı ile sona erdi.




Son Güncelleme: 30.05.2015 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.