Kayıplar telafi edildi

HİTÜ Rektörü Alkan, Başkan Gül'ü ziyaret etti

10 Şubat 2018 Cumartesi 12:32
Kayıplar telafi edildi

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum’da 2011 yılına kadar üniversite adına bazı sorunlar ve kayıplar yaşadıklarını belirterek, “Sayın Rektörümüz göreve geldiğinden beri büyük bir koşturma içerisinde çalışarak üniversitemizi iki kat büyüttü. Biz de elimizden geldiği kadarıyla destek olduk. Hem fiziki imkânlar hem de gelen öğrencilerin niteliği  ve sayısı ile Türkiye’de tanınan üniversitelerden birisi haline geldik. Bu da bizim için mutluluk vesilesi oldu. Şehrimizde bulunan bütün kurumlarımızla bir ve beraber olarak çalışmalarımız sürdüreceğiz. Bu çalışmalarda büyük gayreti olan Hitit Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan başta olmak üzere tüm yönetici, öğretim görevlilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan da, “Zeki Bey göreve geldiğim günden beri beraber çalıştığımız, hemşehrimiz, kardeşimiziz. Sizlerle çok güzel çalışmalar yaptık. Sizlerin bu gücüyle üniversitemizde 30-40 yıldır yapılamayanları yapmayı Allah bizlere nasip etti. 2011 yılında göreve geldiğimizde kampüs sorunumuz vardı. Bu sorun 5-6 yıl yıl gibi kısa bir sürede çözüldü. Üniversite olarak sizlerin ve hemşehrilerimizin de desteği ile çok ciddi mesafeler kat ettik.  Bizim gibi şehirlerde o ilin bürokratları bütün dinamiğiyle yan yana gelmesi ve birlikte hareket etmesi her iki kurumu da güçlendiriyor. Sizlerin bu destekleriyle üniversitemiz büyümeye devam edecektir. Şahsım ve üniversitem adına teşekkür ediyorum. Allah şehrimize güzel hizmetler yapmanızı nasip etsin.” diye konuştu.  

Son Güncelleme: 10.02.2018 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mühendis 2018-02-12 15:30:13

Yıllardır yapılmayanların hepsi bir kaç yılda yapılmaya çalışıldığı için olabilir mi

Avatar
Hitit 2018-02-13 00:44:01

Anlamak herkese nasip olmaz.

Avatar
Gözleri kapalı... 2018-02-11 17:27:08

2 yıldır Rektörlüğün önü kışın çamur yazın tozdan geçilmiyor. Ne yapılmış anlamadım...

Avatar
Hitit öğrenci 2018-02-14 22:06:38

Reha hocam Çorumumuzun son yıllarda gördüğü en kaliteli idarecisidir.Biz Çorumlular olarak ondan razıyız, hakta cc ondan razı olsun inşaalah. Hocam Görevi bırakacağınıza dair söylentiler var yapmayın hocam bu milletin sizin gibi civanmert müslümanlara ihtiyacımız var. Allah cc razı olsun.