Konuk Rektör'den HİTÜ'ye övgü

Konuk Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Hitit'in çalışmalarını takdirle takip ettiklerini söyledi

29 Eylül 2017 Cuma 16:41
Konuk Rektör'den HİTÜ'ye övgü

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

“Uluslararası Kadeş Barış, Eşitlik ve Kardeşlik Sempozyumu”na katılmak üzere Çorum'a gelen Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Hitit Üniversitesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek Hitit'in ulusal ve uluslararası birçok organizasyona başarılı bir şekilde ev sahipliği yapmasından dolayı tebrik etti.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise Çorum'a gelerek Hitit'i ziyaret eden Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker’e teşekkür etti. Yapılan çalışmaların memleket ve millet sevgisiyle yapıldığına işaret eden Prof. Dr. Alkan, Üniversitenin geldiği noktanın ekip çalışmasının somut bir çıktısı olduğunu belirterek bundan sonrasında da  gelişiminin devam etmesi için hep beraber büyük bir sinerjiyle en üst seviyede çalışmalara devam edileceğini sözlerine ekledi.





Son Güncelleme: 29.09.2017 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.