Konya’da başladı, Çorum’a yayıldı

Anaokulu öğrencileri “Yer Gök Kırmızı Beyaz Olsun” etkinliği gerçekleştirdi

16 Şubat 2018 Cuma 17:22
Konya’da başladı, Çorum’a yayıldı

Ulukavak Anaokulu öğretmen ve öğrencileri, tüm şehitlerimiz anısına “Yer Gök Kırmızı Beyaz Olsun” etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında farklı teknikler kullanarak Türk bayrağı yapan öğrenciler, yaptıkları bayrakları sınıflarına ve evlerine astılar.

E-twinning portalında Konya Selçuklu Süleyman Çelebi Ortaokulu tarafından başlatılan ve 12-17 Şubat tarihleri arasında uygulanan etkinliğe katılan Ulukavak Anaokulu öğretmenleri, yaptıkları bayrak çalışmalarıyla öğrencilerinin dikkatlerini şehitlerimize çekti.

Öğrencilere “Şehit” kavramının da öğretildiği etkinliklerde, askerlerimizin kahramanca savaşarak bizler ve vatanımız uğruna canlarını hiçe saydıkları anlatıldı. Tüm şehitlerimize minnet borcumuz olduğuna dikkat çekilen etkinlikte, Şehitlerimize olan minnet borcumuzu ancak onları unutmayarak ödeyebileceğimize dikkat çekildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.