Koyunbaba İlkokulu için yetkililere çağrı

Eğitim Bir Sen Çorum Şube Başkanı Tahir Eşkil, yetkililerden Koyunbaba İlkokulu ile ilgili şikayetlere kulak vermeleri çağrısında bulundu

11 Kasım 2017 Cumartesi 00:14
Koyunbaba İlkokulu için yetkililere çağrı

Eğitim Bir Sen Çorum 1 Nolu Şube Başkanı Tahir Eşkil, Osmancık’ta Koyunbaba İlkokulu’ndan şubelerine ulaşan şikâyetler olduğunu iddia etti. Eşkil, yaptığı yazılı açıklamada, yetkilileri duyarlı olmaya ve görevlerini yapmaya çağırdıklarını bildirdi.

‘Mesleğini hakkıyla icra eden müdürlerimizi tenzih ediyoruz.’ diyen Eşkil,  devletin yöneticilere emanet ettiği kurumların müdürlerinin, yasal mevzuat, emirler, genelgeler ve hukuk kurallarına göre yönetmek zorunda olduklarını hatırlatan Eşkil, hukuk ve adaletin devlet yönetiminde olmazsa olmaz iki temel kaide olduğunu kaydetti.

Eşkil, açıklamasının devamında özetle, “İlimiz yöneticilerine yetkili sendika temsilcisi olarak sesleniyoruz. Kurumdaki şikâyetleri, rahatsızlıkları dinlese iyi olur, yerinde olur. Takdir sizin.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veli Köprücü 2017-11-11 10:19:08

Akşemseddin ilkokulunda neler oluyor sayın Eskil. Herhalde haberiniz vardir