Kuzey Kampüs’te yeni gelişme

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kuzey Kampüsü'nde bazı binaların ihale onayının çıktığını açıkladı.

14 Nisan 2014 Pazartesi 11:08
 Kuzey Kampüs’te yeni gelişme


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kuzey Kampüsü'nde bazı binaların ihale onayının çıktığını açıkladı.

Rektör Alkan, kısa bir süre öncesinde isim değişikliği ile birlikte yeni yönetimini oluşturan Çorum Hitit Vakfı'nın değerlendirme toplantısında Kuzey Kampüsü'nde bazı binaların ihale onayının çıktığını açıkladı.

Üniversitede gelişmeleri ve gelinen son durumu da değerlendiren Rektör Alkan, Kuzey Kampüsü'ne yapılacak İİBF, İlahiyat Fakültesi, Spor Salonu ve Yemekhane binaları ile alt yapı tesisleri için Kamu İhale Kurumu'ndan (KİK) ihale izninin çıktığını, yaklaşık 20 gün içinde söz konusu binaların ihaleye çıkarılacağını söyledi.

Kuzey Kampüs’te bitme aşamasına gelen HÜBTUAM inşaatı ile kampüste yapılaşmanın başladığını hatırlatan Rektör Alkan, Kuzey Kampüsü'ne yapılacak İİBF, İlahiyat Fakültesi, Spor Salonu ve Yemekhane binaları ile alt yapı tesislerinde muhtemelen haziran ayı gibi inşaatlara başlanacağını kaydetti.







Son Güncelleme: 14.04.2014 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.