Memleket aşkı

Çorum eski Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu'nun memleket sevgisi dikkat çekiyor.

09 Haziran 2018 Cumartesi 17:05
Memleket aşkı

AK Parti Kurucusu Çorum eski Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu'nun memleket sevgisi takdir topluyor.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti 22. dönem Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu ile Kargı Meslek Yüksek Okulu’nda incelemelerde bulundu.

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Erol, Kargı Yüksek Öğrenim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Atilla Yılmazer’inde eşlik ettiği ziyarette ilk olarak yüksek okul binası gezildi. Ardından öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve Ali Yüksel Kavuştu öğrencilerle sohbet etti.

Yüksek okulun yeni açılmasına rağmen fiziki şartlarının iyi olduğunu belirten Rektör Alkan, zamanla eksikliklerinde tamamlanacağını belirtti.

Öğrencilerle sohbet eden Ali Yüksel Kavuştu ise okul hakkında görüşlerini dinledi. Yüksek okulun geliştirilmesi için elinden gelen çabayı göstermeye hazır olduğunu belirten Kavuştu, öğrencilere eğitimlerinde başarılar diledi.

İHA

Son Güncelleme: 09.06.2018 19:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cavit 2018-06-09 22:40:57

Haber mi şimdi bu

banner165