Merkezde 4 yeni Anadolu Lisesi

Çorum merkezde 4 yeni Anadolu Lisesi açıldı. Okullar 2015-2016 eğitim öğretim yılında...

02 Temmuz 2015 Perşembe 16:53
 Merkezde 4 yeni Anadolu Lisesi


Çorum merkezde 4 yeni Anadolu Lisesi açıldı. Okullar 2015-2016 eğitim öğretim yılında eğitim öğretime başlayacaklar. Bu okullara bu sene TEOG sınav sonuçlarına göre de öğrenci yerleştirmesi yapılacak.


Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün verdiği bilgiye göre, Çorum merkezde yeni açılan Anadolu Liseleri şunlar:


Bahçelievler Anadolu Lisesi : Merkez Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 2.Caddesinde 24 derslikli 134 öğrenci kontenjanlı.


Çorum Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi:  Çepni Mahallesi Yeni Otogar yanında 54 derslikli 306 öğrenci kontenjanlı.


Çorum Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi: Çepni Mahallesi Yeni Otogar yanında 54 derslikli 272 öğrenci kontenjanlı.


TOBB-OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi: Organize Sanayii Bölgesi 11.Caddesinde 24 derslikli 136 öğrenci kontenjanlı, olarak  eğitim öğretime başlayacaktır.


Yeni açılan Çorum Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Çorum Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin  Çorum Belediyesi  tarafından yeni otogar yanında yapımı devam ediyor. Binaların yapımı tamamlanıp teslim edilinceye kadar Çorum Anadolu İmam Hatip Lisesi Ek binalarında eğitim öğretime devam edilecek.




Son Güncelleme: 02.07.2015 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.