Meşhur Kargı Tarhana Çorbası ikramı

Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde tüm öğretmen ve öğrencilere meşhur Kargı tarhana çorbası ziyafeti verildi.

20 Aralık 2014 Cumartesi 09:40
 Meşhur Kargı Tarhana Çorbası ikramı


Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde tüm öğretmen ve öğrencilere meşhur Kargı tarhana çorbası ziyafeti verildi.


Hayırsever bir vatandaşın geçmişlerinin hayrına verdiği çorba ziyafeti bütün öğretmen ve öğrencileri bir araya getirdi. Öğretmenler ve öğrencilerin birlikte hazırlayıp sundukları çorba ziyafeti hoş sohbetlerin yapılmasına da vesile oldu. Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırlayıp, bölüm öğretmeni Sever Serim, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni İrfan Canbek ve bölüm öğrencisi Dilek Baştuğ’un sunumunu yaptıkları çorba afiyetle tüketildi.


Yemek duasını Mustafa Atakcan’ın yaptığı ziyafette dinimizin ve örfümüzün milletimiz için ne kadar önemli olduğu ifade edildi. Dini değerlerimizin milletimizin birliğine, beraberliğine, dostluğuna yardımlaşmasına ve geçmişlerimizi unutmayıp onlara hayır dua ederek hatırlanmalarına vesile olduğuna dikkat çekildi.


Okul Müdürü Halise Akay’ın da katıldığı ziyafette, öğretmen ve öğrenciler birlik ve beraberlik görüntüleri sergiledi.



Son Güncelleme: 20.12.2014 09:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.