Minik yüreklerden anlamlı çığlık

Fatih sultan Mehmet İlkokulu öğrencileri, ekmek israfına dikkat çekmek için yollara düştü.

18 Kasım 2014 Salı 12:02
Minik yüreklerden anlamlı çığlık


Fatih sultan Mehmet İlkokulu öğrencileri, ekmek israfına dikkat çekmek için yollara düştü.  Çok sayıda öğrenci, ellerindeki pankartlarla ekmek israfına dikkat çekerek, minik yüreklerinden süzülen ‘Ekmek israfına hayır’ sloganları ile Gazi Caddesi’ni inletti.


Okul Müdürü Haydar Deveci, okul öğretmenleri ve çok sayıda velinin de destek verdiği yürüyüşle Hürriyet Meydanı’nı dolduran öğrenciler, burada seslendirdikleri açıklamalar ve şiirlerle programa ayrı bir anlam kattı.


Okul Müdürü Deveci, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen Ekmek İsrafı konulu organizasyon kapsamında, öğrenciler ve velileriyle birlikte ekmek israfına dikkat çekerek, farkındalık oluşturmak istediklerini ifade etti.


Günün anlam ve önemini belirtir konuşmayı yapan Elif Naz Yılmaz isimli öğrenci, ekmek israfın konusunda büyük küçük herkesten destek beklediklerini, ekmeğin ve geleceklerinin israf edilmemesi için herkesin duyarlı davranmasını istedi.


Açılış konuşması ve şiirlerin ardından veliler tarafından bayat ekmeklerden yapılan yemek ve tatlılar, kampanyayı izleyen vatandaşlara ikram edildi.





Son Güncelleme: 18.11.2014 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.