Müdür denetime çıktı

Sungurlu milli Eğitim Müdürü servis araçlarını denetledi

14 Kasım 2017 Salı 11:07
Müdür denetime çıktı

Sungurlu’da son günlerde ilköğretim öğrencilerini taşıyan servislerden şikâyetlerin artması üzerine Milli Eğitim Müdürü denetim yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, milli eğitim şube müdürleri ve taşımalı eğitim komisyon üyeleri ile taşımalı servis araçlarını denetlediler. Sabah erken saatlerde ilçe merkezine en uzak köy olan Kula’ya giden Milli Eğitim Müdürü Eryiğit ve komisyon üyeleri servis araçlarını ve şoförlerini kontrol ettiler. köy muhtarları, veliler ve öğrencilerle de sohbet ettiler.

Milli Eğitim Müdürü Eryiğit, öğrencilerin güvenli ve huzurlu bir taşıma hizmeti alabilmesi için 2017-2018 eğitim öğretim yılı boyunca servis araçlarının denetimlerinin aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirterek, kurallara uymayan öğrenci servis sürücüleri hakkında mevzuat gereği işlem yapılacağını ifade etti.

Diğer taraftan taşımalı eğitim komisyon üyeleri Kavşut Şehit Kerem Berkiz İlkokulu - Ortaokulu, Hacı Osman köyü Ahmet Koz İlkokulu - Ortaokulu, Demirşeyh İlkokulu - Ortaokulu ve Arifegazili İlkokulu - Ortaokulu’na köylerden taşıma yapan servis araçlarını denetlediler.

Vatandaşlardan; temel eğitim, ortaöğretim ve özel öğretim taşımasına ilişkin tespit ettikleri aksaklıkları 0 364 311 80 65 numaralı telefona, https://sungurlu.meb.gov.tr web sitesine ve www.facebook.com/SungurluMilliEgitim sosyal medya hesabını aracılığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirmeleri istendi.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Son Güncelleme: 14.11.2017 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.