Mustafa Kemal’in projeleri fuarda

Mustafa Kemal Ortaokulu ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ düzenlendi. Geleceğin bilim insanlarını...

29 Mayıs 2015 Cuma 14:09
 Mustafa Kemal’in projeleri fuarda


Mustafa Kemal Ortaokulu  ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ düzenlendi. Geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek ve öğrencileri teşvik etmek amacıyla düzenlenen fuarda birbirinden ilginç projeler görücüye çıktı.


Türkçe, Matematik, Zeka Oyunları, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve Teknoloji Tasarım olmak üzere 5 ayrı daldan 33 proje sergilendi.


Bilim fuarının açılışına Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Yahya Çoban, bazı okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.


Okul Müdürü Ramazan Akkaya bir açış konuşması yaptı. Akkaya,’’ Şuna kesin olarak şekilde inanıyoruz ki, biraz sonra eserlerini göreceğiniz öğrencilerimiz yarının Türkiye’sinin sahipleridir. Bizler bu çocuklarımıza güveniyoruz. Geleceğimizin, aklıyla değerlerini birleştirecek olan gençliği, bilimi yitik mal olarak telakki ederek onu nerede olursa alıp yürüyecek.’’ Dedi.


Etkinlikte Müzik öğretmeni Aynur Karakaş’ın ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu ritim gösterisi sergilendi.


Ritim gösterisinin ardından kurdele kesimi ile açılan fuarda   sergilenen projeler ilgiyle incelendi. 




Son Güncelleme: 29.05.2015 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.