Müsteşar Akça’ya üniversiteyi anlattı

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı hemşehrimiz...

18 Ocak 2015 Pazar 14:01
 Müsteşar Akça’ya üniversiteyi anlattı


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı hemşehrimiz Prof. Dr. Lütfi Akça’yı ziyaret etti.


Hitit Üniversitesi’nde yürütülen çalışmalar hakkında genel bilgi paylaşımında bulunan Rektör Prof. Dr. Alkan, 3 yıl önce yalnızca 83 bin m2’lik bir alana sahip olan üniversitenin, bugün itibariyle Kuzey Kampüsünün yaklaşık 2 milyon 200 bin m2’lik büyüklüğe ulaşıldığını ifade ederek, Üniversitenin bu aşamaya gelmesindeki katkılarından dolayı başta Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu olmak üzere, Müsteşar Prof. Dr. Akça’ya ve bakanlığın bölge ve il müdürlüklerine teşekkür etti.


Hitit Üniversitesi’nde yaşanan gelişmelerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Müsteşar Prof. Dr. Lütfi Akça da, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman, her konuda destek vereceklerini belirterek, Rektör Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.





Son Güncelleme: 18.01.2015 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.