NARKOTİM'den seminer

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, belediye temizlik işleri personeline seminer verdi

07 Aralık 2017 Perşembe 14:19
NARKOTİM'den seminer

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü NARKOTİM ekibi, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline seminer verdi.

NARKOTİM ekibinden İzzet Tokat, Hüsnü Akkuş, Suat Kargı ve Hasan Kefeli’nin verdiği seminerde, Narkotik Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığının yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler paylaşıldı. Türkiye’deki uyuşturucu tehdidini yok etmek için çalıştıklarını belirten NARKOTİM ekibi, “Temizlik personeli olarak sizler, polisiye tedbirlerin başladığı noktadasınız. Gördüğünüz, duyduğunuz konuları bize bildirmenizi istiyoruz. Bugün teröre karşı hep birlikte el ele duruyorsak uyuşturucu karşısında el ele birlikte mücadele etmeliyiz. Sokak satıcılarına ve diğer satıcılara karşı olsun hep birlikte çalışmalıyız. Gençliğimizi, geleceğimizi ne sokak satıcılarına bırakalım, nede terörün eline bırakalım. Uyuşturucu terörün finans kaynaklarından bir tanesidir. Teröre sağlanan destek polisimize, askerimize sıkılan kurşun demektir. Tüm Türkiye olarak birlik olalım uyuşturucuya dur diyelim. Sizlerden geleceğimize sahip çıkmak, kayıtsız kalmamak için tanık olduğunuz uyuşturucu satışı, kullanımı ve dağıtımı gibi durumları anında 0552 155 19 19 numaralı whatsapp uyuşturucu ihbar hattına bildirmelerinizi rica ediyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 07.12.2017 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165